Moletteknek

A biztos tartású vászon a legjobb barátunk, ha akad rajtunk némi felesleg, ugyanis egy jó szabású, kellően szűk rövidnadrág kordában tartja a plusz kilókat. Mire ügyeljünk? A rövidnadrág mindenképp feküdjön a derékra és végződjön a térd alatt. Függőleges csíkokkal látszólag ledobhatunk magunkról néhány kilót, a rakott, rövid fazonokat viszont inkább engedjük át a nádszálaknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Homokóra formára

Emlékeznek, hogy Scarlett Johansson milyen farmershortban bringázik a Vicky Christina Barcelona című filmben? Vékony derekú, széles csípőjű alakhoz ideális választás egy magas derekú, farmerból készült combközépig érő rövidnadrág, ami Scarlettéhez hasonló sziluettet kölcsönöz. Bátran helyezzük derekunkra a hangsúlyt egy széles bőrszíjjal, de a felhajtott, enyhén szélesedő szárú darabok is darázsderék látszatát keltik.


 

 

 

 

 

 

 

Forrás: noilapozo.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat visel vékony alak rövidnadrág molett

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr332176655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása