JoyDivat 2010.06.02. 08:00

Pink ing

Már egy éve divat, de Magyarországon még mindig kevés férfit lehet látni benne. Vajon miért nem merik felvenni az erősebb nem képviselői?

Egy szép rózsaszín vagy pink ing nagyon megnyerő tud lenni egy elegánsan öltözött férfin, mégis a legtöbben visszarettennek tőle, félve attól, hogy homoszexuálisnak nézik őket, vagy megszólják az emberek. Pedig aki fel meri venni ezt a nőiesnek mondható színt, pontosan arról tesz tanúbizonyságot, hogy követi a divatot, és van benne egyéniség, és merészség, márpedig egy ilyen férfin mindig megakad a nők szeme.

A rózsaszín inghez sötét öltöny illik, hozzá sötét nyakkendő, de ha igazán trendin szeretnénk kinézni, akkor válasszunk hozzá színben harmonizáló pink selyem nyakkendőt. A lezseren elegáns öltözködés jegyében a rózsaszín ingeket fel lehet venni farmerrel is, de csakis elegáns cipővel, és abból is a mai divatnak megfelelő vágott orrú bőrcipővel.

Lezseren elegáns megjelenést biztosít, ha az öltönyhöz nem veszünk nyakkendőt, és a felső két gombot nyitva hagyjuk, vagy ha farmerral vesszük fel az inget, akkor nem tűrjük be, hanem kint hagyjuk a nadrágon kívül.

Tehát uraim bátran vegyenek pink és rózsaszín ingeket, és aztán vegyék is fel, ne csak a szekrénynek vásároljanak! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még több ing >>

Forrás: menmax.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: ing divat pink rózsaszín nyakkendő öltöny

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr212059502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása