Általában a vékony testtel kicsi mellek társulnak, ezért ne vegyél fel kivágott, mély dekoltázsú felsőt, hiszen nem szabad azt hangsúlyozni, ami nincs! Válasszunk csónak nyakú, normális kivágású felsőket! Akár garbókat is, melyek mostanában újra nagyon divatosak.

A vékony lányok vékony karral és vállal rendelkeznek. Kerüljük a spagetti, és túl vékony pántos dolgokat, hiszen ezek csak még jobban kiemelik a vékony vállat! Ha ujjatlan felsőt viselünk, figyeljünk arra, hogy a top pántja minél vastagabb legyen! Kerüljük a nyakba akasztós felsőket, hiszen úgy jobban látszik a csontos váll!

Manapság divatosak a skinny nadrágok, vagyis a túl szűk, bőrhöz tapadó nacik. Ezek a nadrágok szinte senkinek nem állnak jól, hiszen a duci lányoknak kiadja a feleslegüket, a túl vékonyaknak pedig kiemeli a piszkafa lábait. Próbáljunk meg olyan nadrágokat viselni, amelyek egy picit bővebbek a comb résznél, de ügyeljünk arra, hogy a nadrág ne legyen a fenéknél bő!

A túl mini szoknyákkal is vigyázni kell, hiszen azok a túl vékony, piszkafa lábakon se mutatnak jól!

Elegáns női ruhák >>

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: mell vékony szoknya pánt joy kar dekoltázs divatház

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr852292184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása