6. Magas sarok – a karcsúbb alakért

Ha teheti, viseljen magas sarkú cipőt a nadrágokhoz is. Így hosszabbnak fog tűnni a lába, és egészében is vékonyabbnak fog hatni az alakja. A divatszakértők általában azt tanácsolják, hogy hegyes orrú cipőt válasszunk, ne kereket.

7. A függőleges csíkok elrejtik a plusz kilókat

Ha csíkos ruhát szeretne, válasszon függőleges csíkozásút. A függőleges vonalak optikailag meghosszabbítják a testet, hiszen a szem tudat alatt követi a ruha mintáját; így függőleges csíkozású ruhában karcsúbbnak és magasabbnak tűnhet. Ebben az esetben is igaz, hogy az egyszerű jobb. A többféle vastagságú csíkok és a túl sok szín zavaró a szemnek, így nem érjük el a kívánt hatást.


8. Használjon kiegészítőket!

Használjon különféle kiegészítőket, például hosszú nyakláncokat. A fényes és ízléses nyakláncok, amelyek a mellig, vagy akár a derekig érnek, karcsúbbá fogják varázsolni.

 

 

 

9. A megfelelő szoknyahossz

Ügyeljen rá, hogy szoknyáinak hossza tökéletes legyen. Kicsivel térd alattig érjenek, hogy lábának karcsúbb részeit hangsúlyozzák. A rövidebb szoknyák azt a területet is megmutatják, ahol a legtöbb felesleg van, a hosszabbak pedig öreges, divatjamúlt hatást kelthetnek.

10. Az Önnek megfelelő méretben vásároljon!

Csak a saját méretében válasszon ruhát! Ez a szabály magától érthetődőnek tűnhet, de - főleg, amikor kevés az önbizalmunk - hajlamosak vagyunk túl nagy méretű ruhákat felvenni, amelyekben csak kövérebbnek látszunk. A túl szűk ruhák pedig túlságosan kiemelik a súlyfelesleget, ezért szintén kerülni kell őket.



Forrás: noiteazo.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat elegáns csinos kényelmes

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr922191005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása