Szeretne a divat segítségével még karcsúbbnak és szebbnek látszani, mint amilyen?

A megfelelő ruhával és kiegészítővel erőfeszítés nélkül érhetünk el csodákat az alakformálás területén. Olvassa el 5 divattanácsunkat, amelyek segítenek abban, hogy még vonzóbbnak és kívánatosabbnak tűnjön! 

1. Asszimetrikus ruhák

Vásároljon olyan ruhákat, amelyek nem tapadnak a testéhez. A nagyméretű kiegészítők, az asszimetrikus formák és az ügyes szabás elrejti a felesleges kilókat a problémás területeken. Ügyeljen rá, hogy a megfelelő méretű ruhát vásárolja meg, mert csak az Önre illő darabok teszik szebbé az alakját.

2. Tegye hosszabbá a nyakát és a felsőtestét!

Sportos V-nyak. A V-kivágástól vékonyabbnak fog tűnni a nyaka. Minél mélyebb a dekoltázs, annál karcsúbbnak látszik majd a felsőteste.

 

 


3. Maradjon az egyszerű formáknál!

Kerülje a rakott anyagokat! Mindegy, hogy rakott szoknyáról vagy valamilyen más rakott jellegű ruhadarabról van szó, a rengeteg anyag - ugyanúgy mint a túlzásba vitt kiegészítők - teltebbé teszik az alakot. Előnyösebb, ha az egyszerű formákat választja.

4. Egyszínű ruhák

Hordjon egyszínű ruhákat. Azt már biztosan rengetegszer hallotta, hogy a fekete slankít; de azt csak kevesen tudják, hogy a sötétbarnával, a tengerészkékkel és a grafitszürkével ugyanazt a hatást lehet elérni.

 


5. Tedd karcsúbbá egész testedet!

Ha nadrágot visel, a nadrág szára majdnem a földig érjen. Olyan hosszúságú nadrágot válasszon, aminek a vége és a föld között csak 1 centiméter van. Kerülje a trapéznadrágokat! Az egyenes szabású nadrágokban vékonyabbnak és hosszabbnak tűnik a láb.

 

 

Forrás: noiteazo.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: tipp divat elegáns karcsú

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr12190958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása