Istennő-effektus

Ha még nem tettük meg, a szezonközepi leárazásokon mindenképp szerezzünk be egy maxiruhát, ugyanis igazi multifunkcionális darabról van szó: viselhetjük nappal lapos szandállal, este pedig magas sarkúval vagy platformszandállal. Alacsonyabb termetű nőknek javasoljuk, hogy maxiruhához mellőzzék a lapos lábbelit, hiszen ez a fazon magasabb alkaton mutat igazán jól.

 

 

 

 

 

 

 

 


Színes kartonruhák

Ha mélyebbre ásunk nagyanyáink vagy anyáink szekrényében, egy kis szerencsével kiváló állapotú darabokat találhatunk. Mielőtt bárki kételkedne: a kartonruhák reneszánsza nem véletlen, hiszen a Prada és a Louis Vuitton is becsempészte az ominózus darabot idei őszi kollekciójába. Mindegy, hogy újonnan vásárolt vagy vintage darabot viselünk, ügyeljünk, hogy minimális mennyiségű kiegészítővel párosítsuk, hiszen ezek a csodás ruhák önmagukban is képesek helytállni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: noilapozo.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat ruha hőség miniruha maxiruha

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr472176744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása