Összeállítások fesztiválra, kiránduláshoz, buliba vagy randira nőknek. Az izgalmas és természetesen örömteli hónapok májustól szeptember végéig tartanak általában, egyszer-egyszer október elején is még felvehetjük ezeket a ruhákat szabadtéren is.

Az aktuális divatirányzatokkal ismerkedve a külföldi kifutókon hemzsegő, sok extra vékony modell láttán, sokszor kétségeink támadhatnak, vajon az általuk bemutatott ruhák közül, személy szerint nekünk, melyek állnának jól. Tovább súlyosbíthatja a helyzetet, ha azon kezdünk gondolkodni: „szép-szép az áttetsző estélyi, de egy randira mégsem húzhatom fel, elsőre, másodjára talán túl sok lenne, a partnerem félre értené, voltaképp mit is akarok tőle…”.

Ha egy komoly randira nem is, egy csajos házibuliba azért még viselhetjük a 2010-es esztendő egyik favoritját, a szuperszexi villantós rucikat, és egy mellkidobós topon is szelídíthetünk egy szexi farmersorttal. Minden fantáziánkon és a kiegészítőkön múlik!

Mást viselünk persze egy fesztiválon, és megint mást veszünk fel egy nagy kiránduláshoz, hogy mit mivel és hogyan érdemes párosítani, hogy tetőtől-talpig trendben tudjuk magunk, és az adott szituáció se feszélyezzen, ebben szeretnénk segíteni!

Az első és legfontosabb tanács, hogy berögzült szabályok nincsenek. Merj újítani, és izgalmas leszel! A hangsúly javarészt azon áll, vagy bukik, milyen dögös alapdarabokat szerzel be, amiket aztán alkalomtól és kedvtől függően variálhatsz egymással. Lássunk egy-két konkrét példát.


A szexi, virágos költemények kétségkívül a 2010-es nyári szezon egyik favoritjai. Egy elegánsabb szandállal, formabontó saruval, esetleg babacipővel viselve ezeket a szellős ruhácskákat, nyugodtan megjelenhetünk egy nyári fesztiválon is. Ha randira készülünk, feldobhatjuk egy színes nyaklánccal, egy egyedi kalappal, táskával alapdarabunkat és máris egyéniek leszünk. Akár kiránduláshoz is megfelelő lehet a ruha, ha elég laza, könnyű, nem gyűrődő anyagból készült. Ezesetben viseljük tornacipővel és mondjuk trendi baseball sapival.

Ha a kirándulásnál maradunk, választhatunk persze sportosabb, ugyanakkor mégis szexis darabokat is. A kínálatban forró sortokat és lenge dzsogingokat is találunk szép számmal, a sztreccses fehér farmert tűsarkú szandival pedig nyugodtan felvehetjük buliba, vagy randiba is, csak a felsőt igazítsuk az eseményhez.


Női és férfi ruházat>>



Forrás: divat-trend.info

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat nyári elegáns csinos kényelmes csípő sportos.

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr822135854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása