Irány a munka
A következő darab egy lábbeli. Az üzletekbe néhány éve került a polcokra a mai “divatos” formájában és – férfi körökben – hamarosan mosoly tárgyává vált. A gumicsizmát a kertészektől a katonaságig mindenhol széles körben alkalmazzák, így a férfiaknak egy felszerelés jut eszébe róla, nem egy dekoratív lábbeli. Legyen rózsaszín, egy somfordáló cicával mintázva vagy párducmintás, két vadmacska szempárral az orrán, nem változtat a véleményünkön: idétlen. Ha fanatikus cipőrajongó vagy, egy pár kötelező, de a kerten kívül inkább ne hord.

A szexszimbólum
Ez a legjobban vitatott darab. A XVI. században még a gazdag férfiak hordták, napjainkban viszont kizárólagos női jog a magassarkú viselete. Negatív egészségügyi hatásai hosszabb távon károsak, de egy-egy randin vagy hétvégi kiruccanáskor jobb kisugárzásunk lehet benne. Magassarkúban mindenki vékonyabbnak néz ki, combjai formásabbak lesznek. Média,sztriptízbár, magassarkú, meztelen nő, szex. Ezek a szavak “emlékláncok” a fejükben, nem csoda ha sokat időzünk tekintetünkkel egy ilyen lábbeliben magabiztosan vonuló hölgyön. A gond ott kezdődik, ha a magabiztos díva látszata helyett úgy tipegünk, mint egy lábujjhegyen járó pingvin. Gyakorold otthon tükör előtt a magabiztos járást, mielőtt megmutatod formás lábaid a világnak. Figyelj arra is,hogy vannak férfiak akik imádják, ha magassarkúban mászol rájuk éjjel, de vannak akiknek kifejezetten zavaró “fenyegetés” az ágyban.

Neylon zacskó-effekt
Ismerősöm a címben feltett kérdésre ezt válaszolta: “Természetesen a bugyit.” Jót nevettünk és ennyivel letudtuk, majd itthon rájöttem, adott egy hasznos tippet. Az a kijelentés, hogy szeretnénk átlátni a női ruhákon mindaddig izgató, míg meg nem tehetjük. Nem ízléses, ha a bugyi körvonalai vagy a melltartó csipkéi átlátszanak. A melltartó pántja inkább legyen szilikonos, és a tanga ilyen szempontból praktikusabb. Ha világos felsőt vagy nadrágot veszel fel, gondosan válassz hozzá fehérneműt, ne látszódjon át a színe!

 

Férfi és női ruházat>>

 

 

Forrás: divat-trend.info

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: elegáns ruházat magassarkú gumicsizma divatos

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr532135790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása