A nők hihetetlen érzékkel találják meg a különböző trendi ruhadarabokat és kombinálják őket így elérve hogy egyéniségüket látványosan kifejezzék, divat vagy inkább anti-divat ez. Néha a legelképesztőbb holmikat képesek felvenni, amiket mi pasik nem fogadunk kitörő örömmel és elismeréssel. Itt van 5 darab ezek közül egy pasi szemszögéből:

Napszemüveget a frizurába, ne a szemre! A hölgyek közül sokakat meglephet, hogy ez a kiegészítő helyet kap a cikkben. A napszemüveg funkciója a szem védelme a káros UV sugarak ellen ugyanakkor viselet szempontjából sem elhanyagolható kiegészítő, egy valamire való férfi a szembejövő hölggyel szemkontaktust vesz fel és nem időzik sokáig a dekoltázson. Itt kezdődik a gond, ugyanis a napszemüveg a nő szemét és szemkörnyékét tejesen eltakarja, így fantáziánkra bízva a fedett szempár kialakítását. Rendszerint őzike szemekkel vagy tüzes, vadító pillantással felruházva a hölgyet, aminek – miután lekerült a szemüveg – csalódás a vége. Szemünk védelmére szükségünk van, de arra figyelj, hogy stílusodnak megfelelőt válaszd, és tiszteld meg hímnemű beszédpartnered annyival, hogy ne árulj “zsákbamacskát”. Vedd le mikor szóba elegyedtek és pillantásoddal csábíts, ne a napszemüveggel!

Mutasd magad…
A deszkások nagy kedvence a buggyos ülepű nadrág, náluk talán bevágódsz, ha ilyet hordasz, de más körökben egyszerűen gáz. Sem combjaid, sem feneked formáját nem emeli ki. Ugyanez a véleményem a háremnadrágról. Egy ilyen ruhadarab azt súgja viselőjéről: “Nincs jó
fenekem, takargatnom kell”. Lehet így is gondolod a tükör előtt, de ezt a döntést inkább hagyd ránk, férfiakra.

…büszkén!
Úgy néz ki, mintha elfelejtetted volna átvenni a pizsamát reggel. Szintén azt mondja: “Nincs jó alakom,takargatnom kell”. Hordj feszülős ruhákat, emeld ki az alakod, mindig lesz akinek tetszeni fog.

 

Férfi és női ruházat>>

 

 

Forrás: divat-trend.info

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat csinos utálják ruhadarab viseld

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr682135756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása