Ruhák

A ruhákra nagyjából ugyanaz vonatkozik, mint a felsőrészekre: minél hangsúlyosabb, minél szűkebb derékban, annál jobb. Egy valamit azonban kötelező betartani: homokóra alakhoz ne válasszunk jóval térd fölött végződő szoknyát, mert könnyen úgy festhetünk mint akinek gömbölyű formáin elveszett a ruha hossza. Viselhetünk olyan maxiruhát, ami csípőtájékon nem feltűnő mintájú vagy színű, de azokra a ruhákra sem kell nemet mondanunk amik térdig érnek, lényeg, hogy hangsúlyozzák a derekat. Az egyenes szabás tehát tiltólistás, az A-vonalú, bővülő ruhák és szoknyák megfelelő felsővel még a legszélesebb csípőn is jól mutatnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadrágok

Butaság, hogy széles csípőhöz nem viselhetünk farmert, csak épp be kell tartanunk azt a szabályt, ami a nadrágokra összességében vonatkozik: nem viselünk csípőre ejtett slim fazont. Miért? Ha nadrágunk dereka nem végződik az alakunknak megfelelő magasságban, többnyire azt hangsúlyozzuk, amit palástolni kellene. Szó sincs arról, hogy a kismamanadrágra emlékeztető fazont kellene hordanunk, de lássuk be, hogy a csípőnadrágok túl sok teret engednek a felcsúszott kilóknak! Domborodó párnák helyett adjunk határozott ívet a csípőnknek, méghozzá egy köldök alatt végződő, egyenes szabású vagy bővülő szárú nadrággal. Nem kell lemondanunk a sortokról sem, de túlságosan rövid fazont semmiképp ne válasszunk. A kiváló kontraszthoz elég, ha a pólót behúzzuk a bővülő szárú nadrág derekába, ami épp elég magasan van ahhoz, hogy formás derekat mutasson, hosszú nyaklánc, platform szandál és kész.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Elegáns női ruházat>>

 

 

 

Forrás: noilapozo.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat ruha elegáns csinos hangsúly csípő

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr612135620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása