Széles a csípőd, akad felesleged deréktájon, és a melled sem a legjobb? Most megmutatjuk, hogyan emeld ki erősségeidet, hogy magabiztos nővé válhass!


Tegyünk úgy minta a 90-60-90 mítosza nem is létezne, mintha sosem láttuk volna a Victoria's Secret tökéletes testű modelljeit végiglejteni a kifutón. Második körben szabaduljunk meg a cukorral elfogyasztott kávék, a csokiszuflék és a szénhidrát-költemények keltette bűntudattól, sőt, a kényszeresen magunkba erőszakolt puffasztott rizses reggelik, ebédek és vacsorák horrorképeitől is. Sajnos vannak adottságaink, amiken nem változtathatunk, jobb esetben egészséges énképünkkel elfedhetjük tökéletlenségeinket. Rosszabb esetben? Mindez csak vágyálom marad, bő szabású, lógó, mindent eltakaró ruhákba burkolt álom. Ezeket az előnytelen gúnyákat most sorra ledobjuk! Nézzünk magunkra öltöztetésre váró babaként, akiknek igen, széles a csípője, akinek akad felesleg deréktájon, aki nem a legjobb mellű nő kerek e földön, és akinek most bebizonyítjuk, hogy erősségeit kiemelve magabiztos nő lehet.

Felsők

Széles csípőnkről leginkább a derekunk kiemelésével terelhetjük el a figyelmet, méghozzá derékban szűkített, húzott felsőkkel és blúzokkal. Persze ennél azért több kell: legfőképp megfelelő hossz. A feszülős, rövid szabású felsőrészek nemcsak azért kerülnek tiltólistára, mert már nem vagyunk tizenhét évesek, hanem mert épp azt láttatják, amit leplezni szeretnénk. Ha megvan a megfelelő blúz, már csak egy kellően széles derékövet kell felvenni, és a tekintetet máris a legelőnyösebb helyre vonzzuk. Ingruhához vagy tunikához szintén választhatunk széles övet vagy feltűnő nyakláncot, brosst. 

 
 
 
Forrás: noilapozo.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat széles elegáns csinos csípő öltözz

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr162135412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása