Vízparti vakációra

Ha mediterrán vidékre utazol, bőröndöd nagy részét a strandruhák foglalhatják el. Ám a lenge felsők, bermudák és kánikularuhák mellett ajánlott egy-két melegebb holmit is becsomagolnod, mert – főként ha utószezonban nyaralsz – az esték hűvösek lehetnek. Jó választás egy nyári pulcsi, például tengerész stílusú pamutfelső vagy vékony fonalból kötött, illetve horgolt, lyukacsos mintájú pulóver. Ezek illenek a szellős lenvászon nadrágokhoz. Egy-egy pillekönnyű muszlinsál is jól jön, ha kerthelyiségben vacsorázol, vagy éjjeli sétát teszel a vízparton. Ha fázós lábú vagy, a zokniról se feledkezz meg!

Túrázós kikapcsolódáshoz

Akik számára az ismeretlen vidékek bebarangolása, a természetjárás a legcsábítóbb, minden bizonnyal hátizsákkal indulnak útnak. Nekik a praktikus szempontok az elsők az öltözködésben. Nélkülözhetetlen a túrabakancs vagy a speciális túracipő. Erdei kirándulásra, bármilyen meleg is az idő, hosszú ujjú felsőrész és hosszúnadrág ajánlott, amely megvéd a kullancsok ellen. Fontos, hogy minden ruhadarab jól szellőző, lehetőleg természetes alapanyagú és kényelmes, lezser fazonú legyen. Érdemes fejfedőt is viselni a kullancsok ellen, akár sildes sapkát, akár vászonkendőt.
Kezdő túrázók felkereshetnek túrafelszerelést kínáló szaküzletet, ahol praktikus tanácsokkal látják el őket.

Nyaralás luxuskivitelben

Ha felkapott nyaralóhelyre utazol, luxusszállodában fogsz lakni, és esténként kaszinókban vagy menő klubokban szórakozol, elegáns ruhadarabokra is szükséged lesz. Ruháidat úgy válogasd össze, hogy a nappal viselt modellek kombinálhatók legyenek az esti programokra valókkal.
A klasszikus fekete és fehér biztosan megfelelő minden esetben, mert eleganciát tükröz. Például egy fehér vászonnadrág napközben színes pamutpólóval, este csillogó díszítésű, fehér felsőrésszel vagy szexisfazonú, ezüst vagy arany toppal társítható. Tökéletes lesz esti megjelenésed, ha a felsőrészhez illő színű, fémes csillogású, magas sarkú szandált viselsz, és ehhez passzoló ékszert választasz.


Jó tanácsok

Ha már tudod, hogy hova utazol, gondold végig, milyen ruhákat kellene magaddal vinned. Időben nézd át ruhatáradat, és ha szükséges, még itthon szerezd be a hiányzó ruhadarabokat.
Az irataidat, a pénzt és a nélkülözhetetlen gyógyszereket vagy kozmetikumokat csomagold külön egy kisebb kézipoggyászba, esetleg övtáskába.

 

Elegáns ruházat>>

 

 

Forrás: otvenentul.hu

· 1 trackback Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: utazás divat meleg nyár ruházat csinos divattippek

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr712130968

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egyedi illat az NWA-tól 2010.07.28. 09:49:18

Személyes és egyéni illat saját kreációja rendelhető. Illatban és megjelénesben teljesen egyedi parfümöd lehet!   6 alap: citrus - hűsítő ciprus - elegáns-klasszikus virág - nőiesen virágos páfrány - friss, aktív kel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása