Feltűnő minták
 
Mintákkal és színekkel akár súlyos kosárméretekkel nagyobbnak láttathatjuk melleinket, lényeg a jó elhelyezés: a japán ujj a karokra tereli a figyelmet, míg a magasan végződő, nyakbakötős fazon az egész törzsünket teltebbnek mutatja.

 

Pántok nélkül

Ideje megszabadulni a tévhittől, miszerint a pánt nélküli felsők és ruhák csak dús melleken mutatnak jól. Épp ellenkezőleg: kismellű nőknél nem áll fenn a veszély, hogy a gravitáció rendre lecsábítja a csőtopot vagy a fűzőre emlékeztető felsőt. Fokozhatjuk a hatást, ha olyan pánt nélküli ruhát vagy topot választunk, melynek mellrésze hangsúlyos, gazdagon kidolgozott.

 

 

 


Zsebek, gombok, gallérok

 


A military trendet bizonyára a kismellűeknek találták ki, ugyanis a feltűnő gombok és a széles zsebek optikailag mind növelik a mellméretet. Hasonló a helyzet a motorosdzsekit idéző fazonnal, melynek szélesen nyitott gallérjai szintén jótékonyan hatnak a gyér domborzatra.


 Elegáns öltözet>>

 

 

 

Forrás: noilapozo.hu

 

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat romantikus elegáns csinos fodrok divattipek

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr322130866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása