A kabát nem olyan, mint a szoknya vagy a magassarkú, nem csak akkor veszed fel, amikor kedved van hozzá, vagy épp hódítani akarsz.

A télikabát nem egyedi ruhadarab, de könnyedén egyedivé tudod tenni. Mivel nincs belőle külön darabod minden napra és alkalomra, az, amit választasz, mindent elmond rólad. Érdemes ezért odafigyelni rá.

Mielőtt viszont elkezdenéd a divat szempontjait felsorakoztatni, a legfontosabb, hogy megfeleljen funkciójának. Legyen jó meleg, hogy a hidegben is jól érezd magad, és az irodában se azt nézzék reggelente, hogyan szabadulsz meg a divatos, de vékonyka kabátod alá húzott pulóver-kiskereskedésedtől.

Persze fontos az is, hogy számodra különleges legyen a kabát, hiszen egy stílusodhoz és egyéniségedhez illő darabban még a legnagyobb hóban és esőben is nőiességed teljében tündökölsz, míg egy kevésbé előnyös kabátba legszívesebben úgy belebújnál, hogy ki se látszódj. Az idei trendek között viszont biztos, hogy megtalálod a hozzád illőt!

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr762599831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása