Ha kedvet kaptunk a vásárláshoz, igazán nem lesz nehéz dolgunk, elég csak nyakunkba kapni a belvárost. Majd minden kisebb, nagyobb divatcég tavaszi/nyári kínálatában megtalálható ez a rendkívül jól kihasználható és variálható darab.

Ugye már tudja mi a Tunika? Ma is tanulhattunk valamit. Röviden így is jellemzik őket, a ma már női ruhákat: Hosszított felsőrész, női ruha, amelyet nadrágokhoz viselnek. A római időkből származik. A férfiak viselete volt, általában övvel hordták.

A középkorban egészen a 14. századig általánosan viselt ruhadarabfőként az alsóbb néposztályokban, lenvászonból is. Rövid felsőruhaként vagy dupla szoknyaként a chemise-ruhákon hordják. A 19. és a 20. században többször is újra megjelent. Alkalmi selyem, szatén vagy elit márka, mindenről kapunk információt online.

Speciális üzleteket  nem kell keresnünk, számtalan bolt és a piacok is árusítják ezeket a ruhákat. Eredeti márkás, másolt vagy jól sikerül török és kínai. Nekem is régóta egy kedvencem a tunika. Akciókban márkásat, nyáron egy-egy szexi darabot bedobok a kosárba. 2010-ben is biztosan divatban, kényelmesen és szinte minden méretben.

Női elegáns ruházat>>

 

 

Forrás: divat-trend.info

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat elegáns szatén selyem tunika csinos kényelmes

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr962135947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása