A parfüm hatása - ne legyen túlságosan nagy az illatfelhő körülöttünk, hanem csak közvetlenül mellettünk lehessen érezni az illatunkat. Két fújásból megoldhatjuk ezt (egy a nyakunkra, egy pedig a csuklónkra).
Ha a hölgyek a szoba túloldaláról is érzik az illatot, akkor miért jönnének közelebb?

Túl sok ékszer - a férfiaknak kétféle csillogó ékszerre van ténylegesen szüksége: egy szép órára, ami megy az öltözékhez és az eljegyzési gyűrűre. Persze ezen felül is viselhetünk ízléses ékszereket, de nem szabad túlzásba vinni, mert még a végén úgy fogunk kinézni, mint egy színpadra igyekvő rocksztár.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mackónadrág - utcára ne hordjunk ilyet, mert igazából nem csak magunknak öltözünk fel, hanem a körülöttünk lévőknek is. Ha gyorsan kell indulni valahova, legyen egy percünk, hogy feldobjunk egy farmert.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiabáló márkajelzés - kerüljük az olyan ruhadarabokat, melyeken "ordít" a márkajelzés. Közönségesen néz ki és olyan, mintha sétáló reklámtábla lenne az ember.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betűrt póló - a sima pólókat ne tűrjük be, hagyjuk lazán. A pólóingnél más a helyzet, azt betűrhetjük.

 

Elegáns öltözet>>

Forrás: hestyle.blog.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat ruha póló sok parfüm elegáns kevés

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr752083118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása