Szólj hozzá!

Bookmark and Share

anna_joy 2011.04.19. 11:29

Újra csereakció!

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Mitől férfiasan tökéletes a férfiember? Például attól, hogy halad a korral, stílusos a megjelenése, és persze ügyel a részletekre. Teszi mindezt úgy, hogy ne alakuljon ki róla az a benyomás, mintha túl sok időt szentelne kifogástalan megjelenésének. Mintha csak véletlenszerűen kapta volna magára a ruháit, melyek – minő véletlen! – remekül passzolnak egymáshoz.

A férfiak ebben a szezonban a lezser, funkcionális eleganciával hódíthatnak – legyen szó nadrágról, cipőről vagy akár napszemüvegről. Vagyis minden darab színében egyszerű, anyagában igényes, ugyanakkor jól variálható, praktikus és kényelmes. A divatos szabásvonalak már-már puritánnak nevezhetők, a színek semlegesek, a kiegészítők sportosak.

Következzék az a 10 alapvető divatcikk, amelynek birtokosa mindig kifogástalanul stílusos:

1. A szürke ing annyira divatos, hogy a közeljövőben az urak nyugodtan lemondhatnak a kötelező fehérről egy elegáns antracit- vagy szép galambszürke javára!

2. A farmernadrág jó formában tartja viselőjét, és minden korosztálynak előnyös viselet. A legújabb, csöves szabású nem mindenkinek áll jól, ezért érdemes többféle fazont felpróbálni. A farmer az idei szezonban legyen sötét színű, esetleg kőmosott, de ne legyen koptatott.

3. Az öv öltöztet: a legdivatosabb kiegészítők egyike a bőröv. A csat lehet nagy, feltűnő – ha az öltözet egyébként egyszerű.

4. Nem minden sportos cipő sportcipő – a nubukbőr fűzős lábbeli a hagyományos edzőcipők kényelmét ötvözi a városi eleganciával. Fiatalos, lendületes megjelenést és kényelmes járást biztosít.
 

5. A klasszikusan elegáns gyapjúkabát, amennyiben elég egyszerű a szabása, időtálló ruhadarab.
Alkalomtól függetlenül hordható, ha beáll a téli hideg.
 

6. Ha sapka, akkor vissza az alapokhoz: a puha anyagú, sportosan rusztikus kötött sapkák mindenkinek jól állnak. Az idei fejfedő legyen fekete vagy szürke, és készüljön gyapjúfonalból.
A kasmírgyapjú a legmagasabb minőséget és egyben a legmelegebb viseletet garantálja.
 

7. Hosszú távon jó befektetés egy márkás kötött sál, amely megőrzi a formáját, és nem bolyhosodik. Fontos szempont, hogy géppel mosható legyen!
 

8. A legtöbb férfi szenvedélyesen rajong a mindentudó időmérő műszerekért, és el sem indulna otthonról nélkülözhetetlen karórája nélkül. A pontosság és megbízhatóság alapfeltétel – emellett nem árt, ha az óra strapabíró, sportosan elegáns, és jól néz ki.
 

9. A nagyméretű, sportos fazonú utazótáska elegáns kiegészítője a téli öltözéknek. Egy márkás luxus utazótáska viselője igényességét hangsúlyozza.
(A Louis Vuitton Roadster nevű klasszikusa tökéletes méret egy vidéki kiszálláshoz vagy rövid üzleti úthoz)

10. A minőségi napszemüveg felteszi az i-re a pontot: a pilótastílusú szemüveg nélkülözhetetlen kiegészítője a modern ruhatárnak. A jó napszemüveg még egy kevésbé sikeres összeállítást is feldob. A férfias forma mellett követelmény a megbízható UV-védelem, ezért is tanácsos márkás termék mellett dönteni.

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

anna_joy 2011.03.09. 09:43

Itt a tavasz!

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Az öltöny zakója ideális esetben kényelmes, engedi mozogni viselőjét, vonalvezetése testhez simuló és divatos, esése szép, és semmiképp sem húz vagy előnytelenül ráncosodik. Hátul a derékvonal alatt nem lifeg, elől a mellkas vonalában egyenesen áll.
Szabása lehet klasszikus, enyhén karcsúsított vagy akár teljesen lekarcsúsított is. Készülhet egy vagy két sliccel, vagy slicc nélkül.
Napjainkban a legelterjedtebbek az egysoros kétrészes öltönyök, melyek két vagy három gombosak is lehetnek.  Itt fontos megjegyezni, hogy az etikett szerint az alsó gombot mindig nyitva kell hagyni. A zakónak begombolva kell lennie például eseményeken, beszélgetés közben, tárgyaláson, hivatalos alkalmakkor, de leüléskor minden esetben ki kell gombolni.
Anyagösszetétel téren a legfinomabb és legdrágább anyag a gyapjú, ez lehet 100% vagy kevert szálas. Legfontosabb értékmérő tulajdonsága a gyapjúszálfinomság, mely minél finomabb annál értékesebb. A gyapjút általában bármilyen alkalommal felvehetjük, legyen az üzleti vagy hétköznapi.  A pamut árban kedvezőbb és szintén elegáns megjelenést kölcsönöz, de üzleti megbeszélésekre nem ajánlatos felölteni.
A zakó ujjnak kézfejközépig kell érnie, de napjainkban abszolút divatos viselet ha engedjük, hogy az ing egy kicsit (körülbelül egy ujjnyit) kilátszódjon alóla. Természetesen a zakó újhossz kiválasztása egyéni döntés kérdése, azonban fontos megjegyezni, hogy mindkét esetben biztosított az abszolút elegáns viselet. Üzletünkben lehetőség van kiválasztani a megfelelő méretet, szolgáltatásunk a díjmentes igazítás, melyet saját professzionális szabónk végez.
A zakó hosszát nagyon egyszerűen leellenőrizhetjük. Leengedett kezünk tenyerének a közepéig kell érnie.

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

anna_joy 2011.01.28. 10:31

Ajándékkupon

joydivat.hu/hu/hirek/ajandekkupon/28/

 

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

A kabát nem olyan, mint a szoknya vagy a magassarkú, nem csak akkor veszed fel, amikor kedved van hozzá, vagy épp hódítani akarsz.

A télikabát nem egyedi ruhadarab, de könnyedén egyedivé tudod tenni. Mivel nincs belőle külön darabod minden napra és alkalomra, az, amit választasz, mindent elmond rólad. Érdemes ezért odafigyelni rá.

Mielőtt viszont elkezdenéd a divat szempontjait felsorakoztatni, a legfontosabb, hogy megfeleljen funkciójának. Legyen jó meleg, hogy a hidegben is jól érezd magad, és az irodában se azt nézzék reggelente, hogyan szabadulsz meg a divatos, de vékonyka kabátod alá húzott pulóver-kiskereskedésedtől.

Persze fontos az is, hogy számodra különleges legyen a kabát, hiszen egy stílusodhoz és egyéniségedhez illő darabban még a legnagyobb hóban és esőben is nőiességed teljében tündökölsz, míg egy kevésbé előnyös kabátba legszívesebben úgy belebújnál, hogy ki se látszódj. Az idei trendek között viszont biztos, hogy megtalálod a hozzád illőt!

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

anna_joy 2011.01.11. 11:10

Téli vásár

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: akció kabát

 Kos (március 21.-április 20.)

Mindig határozott és tettre kész, kedveli a mozgalmas életformát. Ehhez jól variálható, kényelmes, de azért mutatós darabok illenek! Ha munkája nem követeli meg, hogy elegáns ruhákban feszengjen, akkor hordjon egyszerűen farmert egy pamutfelsővel. Ha igényesen kell felöltöznie, akkor is inkább a sportosan elegáns divatot kövessei! Színei: tűzpiros, meggypiros, narancssárga.

Bika (április 21.-május 20.)

Vonzódik az egészséges életmódhoz, kedveli a természetes anyagokat, mindenből a legjobbat szeretné. Akkor érzi magát jól a ruhájában, ha jól szellőzik, kellemes viselet. Kedveli a hosszú ruhákat, áttetsző blúzokat, tunikát. A praktikus szabásvonal híve, nem kedveli a feltűnést. Ne használjon hivalkodó díszítőelemeket, extrém kiegészítőket! Színei: barna, halványzöld.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Szinte minden napra akad egy jó program, hiszen nagy társasággal rendelkezik. Megtörténhet, hogy munka után nincs ideje hazamenni – jól variálható darabokra van szüksége. Egyszerűen és praktikusan vásárol, felesleges darabokat sem halmoz fel. Egy sötét színű nadrág ill. a farmer alapdarab lehet, csak a felsőt kell az alkalomhoz igazítania. Színei: sárga, világoskék, ezüst.

Rák (június 22.-július 22.)

Visszafogott ember, irtózik a feltűnéstől. A gondolatot, hogy megbámulhatják, kellemetlennek találja. Ezért az egyszerű szabásvonal illik hozzá, de a minta lehet romantikus! Válogasson össze ízléses darabokat, nem kell a divatot követnie! Ha kiegészítőt vásárol, észesítse előnyben az egyszerű ékszereket (gyöngy, holdkó, ezüst ékszerek), táskákat! Színei: ezüst, kékeszöld, pasztellszínek.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Megjelenése mindig pompás, függetlenül attól, milyen divatot követ. Szeret méltóságteljesnek mutatkozni, s ehhez remekül illenek az élénk színű ruhák, feltűnő kiegészítők. Különösen az arany ékszereket kedveli, minél csillogóbb, annál jobb. Jól áll neki a kacér stílus, hordhat kivágott vagy testhez simuló darabokat. Színei: sárga, narancs, arany.

Szűz (augusztus 24.-szept. 23.)

Szerény, nem kedveli a hivalkodó viselkedést és a feltűnő ruhákat. Kedveli a praktikus darabokat. Fontos, hogy ízléses legyen a ruhája, feltűnő elemek nélkül. Szereti a finoman kidolgozott, minőségi munkát. Cipők tekintetében is a kényelem a fő szempont, lapos sarkú cipők és szandálok jönnek nála szóba. Színei: barna, bézs.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Megjelenése elegáns és könnyed. Már első ránézésre barátságosnak tűnik, így egyre nagyobb társasággal büszkélkedhet. A jó kapcsolatokat részben stílusérzékének is köszönheti. Mindig tudja, hogy mely alkalomra milyen ruhát vegyen fel, a nagytakarításhoz is kiöltözik. A legelőnyösebb számára a klasszikusan elegáns szabásvonal. Színei: pasztell, világoskék, szürke, rózsaszín.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Ellenállhatatlan, a megjelenése hihetetlen vonzerőt sugároz. Szívesen ölt magára kihívó darabokat, amelyek szabásukban vagy anyagukat tekintve feltűnőek. Kedveli a feketét, az erős sminket, a mély dekoltázsú, szűk felsőket, de a bőrruhák is közel állnak a szívéhez. A fekete lakk jól áll neki, akár cipő, akár táska. Színei: vörös, fekete.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Barátságos, szívesen jár fényűző helyekre szórakozni, s ilyenkor szeret igényesen felöltözni. Az egzotikus stílus, szafari vagy keleti motívumok közel állnak egyéniségéhez, szereti az egyedi ékszereket, kiegészítőket. Hétköznapra ajánlott a kényelmes, praktikus öltözék (laza póló, farmer stb.), de jeles alkalmakra minden megengedett! Viseljen élénk vagy aranyszálakkal átszőtt arabokat! Színei: bíbor, lila, zöld és mélykék.

 

 

Bak (november 22.-január 20.)

 

 

A szolid, visszafogott öltözködés a legjobb választás. A konzervatív, egyenes vonalú ruhák akkor is jól állnak, ha szigorú az összhatás. Ha fantáziátlannak találja a megjelenését, feldobhatja néhány színes kiegészítővel! A szikrázó kis kövek nagyon előnyösek számára! Színei: sötétszürke, barna, fekete, bordó.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Nem hajlandó alkalmazkodni az aktuális divathoz. Abban jár, amiben a legjobban érzi magát, nem érdekli mások véleménye. Szereti a látszólag egymáshoz nem illő darabokat, bolondos mintájú, meghökkentő szabásvonalú ruhákat. A kosztüm szinte kizárt számára. A színeket is bátran kezeli. Kerülje a feszülő darabokat! Színei: fémes színek, neonszínek.

Halak (február 20.-március 20.)

Fontos szerepet töltenek be ruhatárában a romantikus, lágy esésű darabok. Jól áll neki a fátyol vagy a tüll, akár díszítőelemként is. Szereti, ha ruhája eltakarja, gyakran szerez be bő, egzotikus darabokat. Legyen merészebb az öltözködésben, engedje szabadjára a fantáziáját, aminek egyáltalán nincs híján! Színei: zöldeskék, világoskék, ezüst.

 

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat

Vásároljon botrányosan olcsón közvetlenül a nagykereskedőtől!                         Részletekért kattintson a képre!

 

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

A nagy sikerre való tekintettel kabátcsere akciónkat meghosszabbítottuk.

További részletek az üzletben és a weboldalon.

 

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: nagy vasárnapig kabátcsere

JoyDivat 2010.11.29. 12:30

Íme a nyertes

Ardó Mária nyerte a novemberi játékunkban kisorsolt télikabátot, amit tegnap vett át az üzletben. Még egyszer gratulálunk! ;)

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: a nyertes íme

A Ne Vásárolj Semmit Napnak Magyarországon már 9 éves hagyománya van. Ezen a napon összefogunk és kiállunk a krónikus túlfogyasztás ellen.
A mértéktelen vásárlást mi sem támogatjuk, de az alap ruhadarabok beszerzésére igenis szükség van. Akár egy jó télikabátra ebben a hidegben...
Ezért ha mégis ma is vásárolna nálunk, a kedvező árak mellett maximális diszkréciót ígérhetünk! ;)

Tovább >>

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: nap ne semmit vásárolj

JoyDivat 2010.11.09. 22:55

Sapka, sál?

A kesztyűre is vigyázzunk persze, hogy el ne vesszen! A nagy hidegben mindennél fontosabb a meleg ruha. :)

Kevés dolog képes olyannyira megváltoztatni és stílusossá tenni megjelenésünket, mint egy trendi kalap. Ha meg szeretnénk újulni, nincs is más dolgunk, mint a hűvös évszak beköszöntével fejünkre csapni egy divatos darabot, és nemcsak, hogy fázni nem fogunk, garantáltan úgy érezhetjük majd, miénk a világ! 

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: kesztyű sál sapka

Az egyéni megjelenéshez sok pénz kell, viszont praktikus, egymáshoz illő ruhadarabokkal elfogadható áron tehetjük stílusossá öltözködésünket.

Az üzleti öltözetnél több dologra is oda kell figyelnünk. Ez persze függ a munkahely profiljától, a cég szakmán belüli arculatától és a beosztástól is.

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: az öltözködjünk üzlethez!

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: katasztrófa segítség áldozatok vörösiszap

Rossz választás

 • Rövid szárú bokazokni, amely fölött leüléskor óhatatlanul kivillan a férfi lábszára
 • Sportzokni feliratokkal, bordázattal, mintával
 • Élénk színű vagy színes mintás zokni


Jó választás

 

 • Magas szárú zokni (belekalkulálva azt is, hogy egy férfi kissé felhúzza a nadrágja szárát leüléskor, így óvja a szövetet a kitérdesedéstől, tehát ennyivel még rövidebb lesz a nadrág)
 • A cipővel vagy a nadrággal megegyező színű zokni
 • Minta nélküli egyszínű vagy alig látható diszkrét mintás

 

1 komment

Bookmark and Share

Címkék: zokni elegáns sportos bokazokni

Rossz választás

 • Bokalengő, túl rövid nadrág
 • A cipőre "omló" túl hosszú nadrág


Jó választás

Általánosan kimondható, hgy az öltöny nadrágja (vagy bármilyen szövetnadrág alja) olyan hosszú legyen, hogy viselője cipősarkának a felső pereméig érjen. Lehet ezt még finomítani, de ez za aranyszabály javarészt megállja a helyét.

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: elegáns nadrág joy nadrághossz

Rossz választás

 • Műből vagy gyenge minőségű bőr, amely hamar tönkremegy
 • Vaskos, fröccsöntött vagy egyéb gumitalp
 • Ormótlanul széles, szögletes forma
 • Poros, sáros, kitaposott cipő


Jó választás

 • Fekete vagy barna bőrcipő, bőrtalpú (lehet rajta vékony gumiborítás)
 • Fűzős (üzleti megjelenéshez csak ez jöhet szóba, laza eleganciához mehet a bebújós fazon is, de az elegancia marad)
 • Ápolt, fényesPl.: Bugatti férfi bőrcipő

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: férfi cipő elegáns joy

Kifogástalan öltözékkel kifejezhetjük profizmusunkat, sikerességünket egy tárgyaláson. Egy láthatóan kiváló minőségű, drága öltözet érzékeltetheti, hogy ügyelünk a részletekre, áldozunk a jó megjelenésre, megtiszteljük partnerünket.
Figyelem! A kifogástalan üzleti megjelenés ugyanakkor okozhat negatív hatást is, ronthatja tárgyalási pozíciónkat. Minden esetben tudnunk kell, hogy tárgyaló partnerünk mit is vár a tárgyalástól. Ha például terméket, szolgáltatást szeretnénk eladni, egy drága öltönnyel, exkluzív órával kelthetünk olyan benyomást is, hogy üzletfeleinktől aránytalanul nagy bevételre teszünk szert, nagy árréssel dolgozunk ("futja a drága megjelenésre"), amely már eleve nagyon kemény alkupozícióra kényszeríthet minket.

Ha munkatársainkkal együtt veszünk részt, tárgyalási helyzetünket erősítheti, ha közel azonos színvonalú, stílusú öltözékben jelenünk meg (csapat szellem), gyengítheti, ha valamely kollégánk jelentősen rosszabbul öltözik, mint a többiek.
Az öltözéken túl természetesen fontos szerepe van a megjelenés egyéb részleteinek (hajviselet, ápoltság). Esetenként kritikus lehet azoknak a tárgyaknak a megfelelősége, amelyekre gyakran nem is figyelünk (jegyzetfüzet, toll, laptop,  táska, stb.).

Bárhogy is készülünk egy tárgyalásra, bármit is kellene viselnünk, fontos, hogy hitelesek legyünk! Ha problémát okoz a nyakkendő megkötése, gyakoroljunk jó előre, vagy olyan ruhát viseljünk, amihez nem szükséges nyakkendő. Ha elviselhetetlen melegben kell tárgyalásra mennünk és néhány perc alatt nyomai lennének verejtékezésünknek, ne is próbáljunk zakót és hosszúujjú inget viselni, mivel ezzel többet árthatunk. Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy tárgyalási pozíciónk erősödjön, de törekvésünk ne forduljon görcsösségbe.

Forrás: Nyakkendőfutár

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: kiegészítő óra drága kabát nyakkendő zakó

Igen, ha az ing, nadrág, esetleg zakó kombinációja eleve olyan, hogy nem feltétlenül szükséges a nyakkendő (pl. erős mintás, vagy sportos fazonú ing) viselete. Igen, ha a szakmában, a vállalatnál többé-kevésbé elfogadott a nem konzervatív üzleti öltözék (pl. mérnöki, vagy kreatív szakágaknál gyakran előfordul).
A válasz azonban NEM, ha az öltözéknek láthatóan része kellene legyen a nyakkendő, csak épp nem kötöttük meg. Persze kivétel itt is lehet, de tudnunk kell, hogy ezzel is üzenetet fejezünk ki (pl. lazaság).

Rövidujjú ing alapesetben akkor hordható, ha az időjárás (meleg) ezt kimondottan indokolja és a zakó nélküli öltözetet az üzleti protokoll lehetővé teszi. Ha a tárgyaló felek között mi vagyunk erősebb pozícióban és rövidujjú inget viselünk, partnerünk viszont zakóban foglal helyet, gesztusértékű, ha felkínáljuk a zakó levételének lehetőségét.

Forrás: Nyakkendőfutár

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: ing tárgyalás nyakkendő zakó

Az üzleti tárgyalásra való felkészülés legfontosabb pontja annak eldöntése, hogy mi a pozíciónk tárgyaló partnerünkkel szemben.

Amennyiben a felek között egyértelműen alá-fölérendeltség mutatkozik és mi vagyunk domináns helyzetben, sokkal többet engedhetünk meg magunknak, perzse csak ha akarunk.

Erősebb tárgyaló pozícióban eldönthetjük, hogy öltözetünkkel, megjelenésünkkel milyen üzenetet szeretnénk közvetíteni partnerünk felé. Hagyományos, konzervatív üzleti öltözékben (sötét öltöny, világos hosszúujjú ing, harmonizáló nyakkendő) profizmusunkról, magabiztosságunkról tehetünk tanúbizonyságot. A kifogástalan öltözékkel megmutathatjuk, hogy urai vagyunk a helyzetnek, tárgyalási pozíciónk szilárd, magabiztosságunkhoz kétség sem férhet. Amennyiben mi vagyunk a fogadó fél (domináns szerepben ez gyakorta előfordul) és zakónkat levetjük - vagy eleve így fogadjuk tárgyaló partnerünket - sugallhatunk barátságos megközelítést, a dominancia tompítását mivel a zakó levételével kvázi közelebb engedjük partnerünket az intim szféránkhoz.
A levetett zakónak lehet azonban egyéb üzenete is, amit nem csak öltözékünkkel, hanem viselkedésünkkel is erősíthetünk, tompíthatunk. Kifejezheti például munka intenzitásunkat, elfoglaltságunkat ("épp csak most keltem föl az asztalomtól, félbeszakítottam munkámat, hogy fogadni tudjam önöket"), vagy célorientáltságunkat ("nálam a külsőség nem számít annyit, halljuk a lényeget"). +

Figyelem! A levetett zakónak lehet negatív üzenete is, mivel azt is sugallhatja, hogy erőfölényünkkel élni kívánunk (pl. ha mi zakó nélkül ülünk le tárgyalni és nem kínáljuk fel ezt a lehetőséget tárgyaló partnerünknek).

Forrás: nyakkendőfutár
 

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: nyakkendő fölény zakó öltöny


A színekben is legyünk kicsit konzervatívak - különösen a pénz- és értékpiac közelében dolgozók - javasolja Görög Ibolya protokoll szakértő. A férfiaknak a szürke árnyalatai mindig jók, ne hordjon egy férfi élénk színeket. A sötét öltönyt - amit fehér inggel kell viselni, ha előírás-szerűen ez a kötelező - vagy napközben ceremóniákra, vagy 18 óra után kezdődő rendezvényekre javaslom. A nőknél azért két semleges szín mellett legyen egy élénk - például szürke kosztűm, fekete top és vaniliasárga sál. A nők a 18 óra utáni rendezvényekre, például fogadásra - hordhatnak élénk színeket, merészebb szabású ruhákat is - de soha ne felejtsük el, nem csak a hibátlan alak számít, de a kor is!

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: konzervatív sál kosztüm visszafogott

Manapság egyre több férfi nem visel nyakkendőt, az öltöny viselése pedig még annál is ritkább.. Többek között erről kérdeztük Görög Ibolya protokoll szakértőt.
"Hétköznap, ülve az irodában, üsse kő, vegye le a nyakkendőjét. De tárgyalásra mindig zakó-ing-nyakkendő viselése a kötelező. A nyakkendőnek az övkorcot még el kell takarni, se hosszabb, se rövidebb ne legyen. Mellényes öltönyt csak rövid ideig lehet hordani, mert ránkmelegszik. Az ing-mellény látvány slampos, 'még nincs felöltözve', vagy 'most vetkőzik' üzenete van. Férfiak ne hordjanak ékszert - ami megengedett, a karikagyűrű vagy a végzettséget jelölő vagy családi pecsétgyűrű, karóra, ami lapos és ha lehet, bőrszíjas. A férfiaknál is fontos az ápoltság - a borostás arc 'macsós', nem a tanultságra engedi a hangsúlyt."

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: ing elegáns nyakkendő zakó öltöny

süti beállítások módosítása