Randira tökéletes lehet egy szexi tunikaruha is, mely felül semmit, a hosszú lábakból viszont annál többet mutat. Ha kevésbé volnánk bevállalósak nagyon szép tengerészmintás ruhácskákat is lelhetünk, akár klasszikus, elegánsabb, akár sportosabb fazonban.

Ha egy exkluzívabb eseményen, fesztiválon szeretnénk megjelenni egy fodrokból építkező, trendi pasztellruha is szóba jöhet a választásnál, mely egyszerre szolid, és ugyanakkor kellőképp figyelemfelkeltő is különleges szabásának köszönhetően.

Visszatérve az alapdarabokhoz, a már fent is emlegetett forró sort tényleg senkinek sem hiányozhat a szekrényéből, sportcipővel laza, magas sarkúval alkalmibb megjelenést biztosít. Készülhet vászonból is, ezesetben akár még randira, elegánsabb megmozdulásokra is tökéletes lehet, a farmert viselhetjük buliba, de kirándulásnál is jó szolgálatot tehet egy leheletkönnyű toppal.

Itt a még mindig divatos miniszoknya. A sportosabbakat viselhetjük kiránduláshoz, a fényest és a feszülőst randira, fesztiválra, a buggyost egy extrém buliba mondjuk egy pár figyelemfelkeltő, szupertrendi térdzoknival. Ne idegenkedjünk a fuxekliktól, most tényleg igazán menőnek számít viselésük!

Ha a rövid sortokban, miniszoknyában, tunikákban feszélyezve éreznénk magunk egy mintás naciban még mindig sokat tehetünk megjelenésünkért. A hippi lányokat idéző virágmintás jól jöhet egy romantikus randi alkalmával, a csíkosban, vagy a metálosban, ha az anyag minősége engedi, exkluzívabb eseményeken is megjelenhetünk.

Ha éjszakába nyúló programot tervezel, vigyél magaddal egy lenge kis kardigánt, vagy egy fiús zakót, nemcsak fázni nem fogsz, az említett ruhadarabok szerelésed tökéletesen trendi kiegészítőivé avanzsálnak.

Ne feledd, ez a nyár a tiéd! Összeállításunkból is láthatod, szinte mindent szabad! Légy kreatív, merész és szexi, ha akarod, keverd a szezont a fazonnal, csak arra figyelj, hogy megjelenéseddel másokat ne sérts meg. Ha tudod, hogy olyan helyen kell megjelenned, ahol a többség konzervatív felfogású, a trendeken belül maradva, próbálj meg te is egy kicsit visszafogottabban felöltözni. A nyári kínálatot elnézve könnyű dolgod nem lesz, de azért a küldetés nem teljesíthetetlen! Még egyszer, figyelj a kiegészítőkre is!

.. és még emlékezhetünk 2009-ből is néhány luxus darabra, amikből sokat már óriási kedvezményekkel be is szereztünk a téli hónapokban. Itt az idő, sok-sok randi ruci bevetésre készen!

 

Női és férfi ruházat>>

 

 

Forrás: divat-trend.info

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat ruha nyári elegáns sportos csinos kényelmes

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr142135876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása