Mitől férfiasan tökéletes a férfiember? Például attól, hogy halad a korral, stílusos a megjelenése, és persze ügyel a részletekre. Teszi mindezt úgy, hogy ne alakuljon ki róla az a benyomás, mintha túl sok időt szentelne kifogástalan megjelenésének. Mintha csak véletlenszerűen kapta volna magára a ruháit, melyek – minő véletlen! – remekül passzolnak egymáshoz.

A férfiak ebben a szezonban a lezser, funkcionális eleganciával hódíthatnak – legyen szó nadrágról, cipőről vagy akár napszemüvegről. Vagyis minden darab színében egyszerű, anyagában igényes, ugyanakkor jól variálható, praktikus és kényelmes. A divatos szabásvonalak már-már puritánnak nevezhetők, a színek semlegesek, a kiegészítők sportosak.

Következzék az a 10 alapvető divatcikk, amelynek birtokosa mindig kifogástalanul stílusos:

1. A szürke ing annyira divatos, hogy a közeljövőben az urak nyugodtan lemondhatnak a kötelező fehérről egy elegáns antracit- vagy szép galambszürke javára!

2. A farmernadrág jó formában tartja viselőjét, és minden korosztálynak előnyös viselet. A legújabb, csöves szabású nem mindenkinek áll jól, ezért érdemes többféle fazont felpróbálni. A farmer az idei szezonban legyen sötét színű, esetleg kőmosott, de ne legyen koptatott.

3. Az öv öltöztet: a legdivatosabb kiegészítők egyike a bőröv. A csat lehet nagy, feltűnő – ha az öltözet egyébként egyszerű.

4. Nem minden sportos cipő sportcipő – a nubukbőr fűzős lábbeli a hagyományos edzőcipők kényelmét ötvözi a városi eleganciával. Fiatalos, lendületes megjelenést és kényelmes járást biztosít.
 

5. A klasszikusan elegáns gyapjúkabát, amennyiben elég egyszerű a szabása, időtálló ruhadarab.
Alkalomtól függetlenül hordható, ha beáll a téli hideg.
 

6. Ha sapka, akkor vissza az alapokhoz: a puha anyagú, sportosan rusztikus kötött sapkák mindenkinek jól állnak. Az idei fejfedő legyen fekete vagy szürke, és készüljön gyapjúfonalból.
A kasmírgyapjú a legmagasabb minőséget és egyben a legmelegebb viseletet garantálja.
 

7. Hosszú távon jó befektetés egy márkás kötött sál, amely megőrzi a formáját, és nem bolyhosodik. Fontos szempont, hogy géppel mosható legyen!
 

8. A legtöbb férfi szenvedélyesen rajong a mindentudó időmérő műszerekért, és el sem indulna otthonról nélkülözhetetlen karórája nélkül. A pontosság és megbízhatóság alapfeltétel – emellett nem árt, ha az óra strapabíró, sportosan elegáns, és jól néz ki.
 

9. A nagyméretű, sportos fazonú utazótáska elegáns kiegészítője a téli öltözéknek. Egy márkás luxus utazótáska viselője igényességét hangsúlyozza.
(A Louis Vuitton Roadster nevű klasszikusa tökéletes méret egy vidéki kiszálláshoz vagy rövid üzleti úthoz)

10. A minőségi napszemüveg felteszi az i-re a pontot: a pilótastílusú szemüveg nélkülözhetetlen kiegészítője a modern ruhatárnak. A jó napszemüveg még egy kevésbé sikeres összeállítást is feldob. A férfias forma mellett követelmény a megbízható UV-védelem, ezért is tanácsos márkás termék mellett dönteni.

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr902781407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása