Idén nyáron a maxiruha a legnagyobb trend, de olyan leheletkönnyű anyagból készült darabokat is mutatunk, melyekkel stílusosan átvészelhető a tikkasztó hőség.


Rengetegszer olvashattuk már, hogy a maxiruha az egyik legideálisabb nyári viselet, egy ilyen ruha igazán jó befektetés, hiszen majdnem minden alakon jól áll, és az sem új információ, hogy az empire szabású, földig érő ruhákkal megidézhetjük az istennőket. Dicséret tehát volt elég, kínálat már annál kevésbé, nem úgy, mint idén nyáron, amikor is a maxiruha tényleg a szezon legnagyobb trendje lett. A paletta persze túlmutat a hosszú ruhákon, így összeállításunkban láthattok még olyan leheletkönnyű anyagból készült darabokat is, melyekkel szintén könnyedén, na meg stílusosan átvészelhető a tikkasztó hőség. Ha pedig a dekadenciára szavazol, válaszd a múltidéző kartonruhára emlékeztető stílust.

Színes fodrok

Kislányos énünk idén nyáron igazán kitombolhatja magát, hiszen a fodros trend gyerekkorunk ruháit idézi. Választhatunk alsószoknyás ruhát, a diszkrétebb megoldások hívei bizonyára az aprólékos ujj-, illetve vállmegoldást részesítik előnyben.

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: noilapozo.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat ruha hőség miniruha maxiruha

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr612176727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása