Akad aki imádja, van aki retteg tőle, de olyan is, aki nem tudja milyen rövidnadrág illik az alakjához. Ha Ön az utóbbi kategóriába tartozik, olvasson tovább, mert eláruljuk, hogy melyik testalkatra milyen shortot érdemes húzni.


Alacsony hölgyeknek

Hiába nem született kosaras alkatúnak, ettől függetlenül nyugodtan viselhet térd fölött végződő, deréktájt díszített shortot. Ezzel optikailag nyújthatja felsőtestét így máris eltereli a figyelmet a lábakról. Az igazi "csalást" persze akkor követi el, ha combközépig érő nadrágot napközben platformszandállal, este pedig magas sarkúval párosít, hiszen a látványos talp - illetve sarok méret szintén nyújtja rövidke lábait.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiús alkatúaknak

Koncentráljon a részletekre, hiszen ezekkel tompíthat maszkulin testalkatán: válassz on masnis, zsebes, széles szárú, vagy épp rakott shortot, ezek nőiesebbé varázsolják a sziluettet! Ha a kevésbé látványos megoldásokat preferálja, elég ha nagy zsebekkel ellátott darabot választ, amik csípőtől lefelé, vagy fenéktájon gömbölyítik fiús alakját. A bátrabbak húzzanak forrónadrágot, hiszen a feneket éppen eltakaró darabok kiválóan mutatnak az izmos, vékony combokon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Körte formájúaknak

Ugye már senki sem lepődik meg, ha megint optikai csalással jövünk? Terebélyes alsótest ellenére sem kell lemondani a shortokról, persze a forrónadrágot nem nekünk találták ki. Legkönnyebben egyenes szabású, térd alatt végződő fazonnal nyújtható a körte alak, legfőképp akkor, ha sötét árnyalatú darabot viselünk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: noilapozo.hu

1 komment

Bookmark and Share

Címkék: divat visel alak short illik

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr662176636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wulfie 2019.06.12. 09:34:13

Én inkább a sportosabb divatot kedvelem, ami nagyon kényelmes, sajnos munkában nem hordhatunk rövidet.
www.ujsagomat.hu/decathlon/aktualis-ajanlatok-bikini-csutortoktol-30-05-2019/ Ezt az oldalt szoktam használni, hogy összehasonlítsam az árakat
süti beállítások módosítása