Kesereghetünk, rimánkodhatunk, szidhatjuk a genetikát, attól a kicsi mellek nem lesznek nagyok. Az utóbbi években a cicinagyobbítás szerencsére egyre kevésbé divatos, de miért is szabdaltatnánk fel saját melleinket, mikor néhány trükk segítségével még a legapróbb domborulatokat is nagyobbnak láttathatjuk?

 


Csíkok

 
Ami a telt alkatúaknak tiltólistás, az a kismellű nők számára alapvető trükk: csíkok, méghozzá keresztben. Választhatunk mell alatt húzott csíkos ruhát vagy egyszerű csíkokkal díszített sima pólót, mindkét fazonnal optikailag növelhetjük mellméretünket, pláne akkor, ha valamilyen díszítés vagy felvarró is található a felsőrészen.
 

Fodrok és zsabók
 
Kétségtelen, hogy romantikus fodrokkal - na meg egy jó melltartóval - növelhetjük melleink volumenét. Az  aszimmetrikus és fodros felső az egyik legjobb választás, hiszen kiválóan eltereli a figyelmet a fiús idomokról. Egyvalamire mindenképp ügyeljünk: a blúzok és pólók kivágása ne legyen túl mély, hiszen a mélyen dekoltált felsőrész kiemeli a hiányosságokat.
 

Elegáns öltözet>>

 

 

Forrás: noilapozo.hu

 

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: divat romantikus elegáns csinos fodrok divattipek

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr272130833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása