4. Választhatok harsány árnyalatú ruhát?


Ez ellen nincs egyetlen érvünk sem. Nyugodtan válassz élénk sárga, sziporkázó ruhát, de csak egy feltétellel: nem szabad túlöltöznöd a menyasszonyt. Ez az ő nagy napja, nem az a cél, hogy rád figyeljen mindenki. Ezért a rikító színek közül is kerüld a pirosat, ami ráadásul az új asszony színe is.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


5. Mennyire lehetek szexi?

Tény, ami tény, az esküvőkön számítani lehet arra, hogy a menyasszony és a vőlegény szingli barátai is megjelennek. Nem vagy egyedül, ha eszedbe jut: lehet, hogy az ünnepi eseményen botlasz bele a nagy Őbe. A násznép forgatagában azonban senki nem fog egy állig begombolkozott szürke kisegeret kiszúrni magának. De vigyázat, maradj az ajakcsücsörítés vagy a szempilla-rebegtetés szintjén! A vállat szabadon hagyó felső, a bugyit villantó szoknyaslicc, a köldökig érő dekoltázs és a flitteres, strasszos, csillogó, feltűnő ruhadíszítések is mind a menyasszonyt illetik. A lakodalomig a zártabb ruházat járja, utána is csak az „ereszd el a hajam” típusú bulikon szabad kivetkőznöd.

 


6. Viselhetek nadrágot és felsőt, vagy nadrágkosztümöt?

Természetesen igen, ha elegánsabb darabról van szó. A farmer és a laza nadrág viszont kizárva, kivéve, ha azt a pár külön kéri.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 



7. Viselhetem ugyanazt a ruhát a polgári esküvőn és az ünnepi vacsorán is?

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy a polgári esküvőn viselt ruhát később lecserélje egy még elegánsabbra. Van azonban néhány trükk, amellyel egy ruhából két öltözetet állíthatsz össze. Érdemes ez esetben olyan ruhát választani, amely egyszerű szabású, ujjatlan, a polgármesteri hivatalban, a templomban és a vacsorán is megállja a helyét. A polgári esküvőn viselj hozzá csinos, magas sarkú cipőt. A vacsorához cseréld egy kényelmes laposra, hogy utána jobban bírd a táncot. Blézert vagy kardigánt érdemes vinni, mert jó hasznát veszed a templomban vagy ha hűvösebbre fordul. A többi kiegészítőt tetszés szerint váltogathatod.


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Elegáns öltözet>>

 

 

 

Forrás: nlcafe.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: kiegészítő esküvő nyaklánc alkalmi kosztüm öltöny

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr852121734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása