Ha már megvannak a divatos öltönyök, ingek, pólók, nadrágok, nem árt őket rendben tartani. Hiszen hiába öltözik valaki trendin, ha közben gyűrött a ruhája.

A férfiak nem nagyon tudnak, és nem is nagyon akarnak vasalni. Természetesen, akinek nem inge…, de azt szokták erre mondani, hogy a vasalás a nő dolga. Legyen az anyu, a barátnő vagy a feleség. No, de ha épp elköltöztünk otthonról, és még se barátnő, se feleség? Akkor bizony vagy megtanulja az ember, vagy járhat topisan, vagy cselhez folyamodik.

A cselhez sajnos zsebbe kel nyúlni, de hát, ha valakinek nem megy a vasalás, akkor nincs mit tenni. A titok két nagyszerű gépben rejlik. Az egyik egy ingvasaló, amivel az öltönyöket is fel lehet frissíteni. A másik pedig egy intelligens szobainas, amiben van nadrágvasaló. Olyan szerkezetről sajnos nincs tudomáson, ami az inget is, és a nadrágot is kivasalja. Vagyis van, de a ruhatisztítás már egy külön szolgáltatás.
Az ingvasaló gép gyakorlatilag egy felfújható baba, amire rá lehet húzni az inget, vagy ráadni az öltönyt. Tizenkét programja van, hideg-, meleglevegős fújás, szárítás. Elég praktikus, és biztosak lehetünk benne, hogy egy szem gyűrődés sem lesz az ingen. Az inget nedvesen kell feltenni a bábura, így már a szárítással sem kell bajlódni.
A nadrágvasaló egy másik termék. Hívhatjuk szobainasnak is, mert gyakorlatilag az, csak közben vasal is. A nadrágot a vasaló részbe helyezzük, és felügyelet nélkül, akár 15 perc alatt elkészíti nekünk a nadrágot. Közben, a vállfa részre helyezett öltöny is visszanyeri formáját.
Ezek után már csak dönteni kell, hogy melyik termék lesz a nyerő. Jó vasalást mindenkinek!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elegáns öltöny, kosztüm >>


Forrás: menmax.hu

 

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: ing póló nadrág öltöny vasal gyűrött ingvasaló nadrágvasaló

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr882059471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása