Mindegy milyen a testalkatunk, nem nézünk ki jól, ha nem a megfelelő ruhákat választjuk hozzá. Ami egy magasabb nőnek jól áll, az bizony távolról se előnyös egy alacsonyabbnak. A következő pár tippel a kis termetű, vékony nőknek szeretnénk segíteni az ideális ruhatár kialakításában.

1: Mini szoknya – Az apró hölgyek számára fontos, hogy magasabbnak tűnjenek, és ezért kerülniük kell az olyan bő, hosszú szoknyákat, amik eltakarják a lábaikat. Ez azonban nem azt jelenti, hogy extra miniben kell villogniuk. Az a legideálisabb, ha a szoknya vagy kicsivel a térd fölött, vagy a térd alatt végződik.

2: Szűkszárú nadrágok – Amint azt az imént is említettük a kicsi, vékony nőknek a lábaikat kell hangsúlyozniuk, hogy magasabbnak látszódjanak. Szűk, egyensszárú nadrágok viselésével azok is könnyedén a lábaikra terelhetik a figyelmet, akik nem szeretik a szoknyát. Míg a szűkszárú nadrágok magasítanak, vékonyítanak, addig a bőszárúak alacsonyítanak, vastagítanak.

3: Pántos rucik – A mini szoknyák és szűk nacik mellett a pántos, ujjatlan ruhák sem hiányozhatnak az apró termetű hölgyek ruhatárából. Amennyiben valaki nem engedheti meg magának, hogy sok ilyen ruhát beszerezzen, akkor válasszon egy univerzális, fekete darabot, ami kicsivel a térde alatt végződik. Ezt a ruhadarabunkat, bárhova felvehetjük, egy romantikus randitól egy értekezletig, attól függően, milyen kiegészítőkkel variáljuk. Randira vegyünk fel hozzá magassarkút, csinos táskát, az értekezleten pedig kanyarítsunk felé egy blézert.

4: Magassarkú cipők – Köztudott, hogy a magassarkú cipők kiválóan magasítanak és vékonyítanak. Azonban nem árt óvatosan bánni a tűsarkú csodákkal. Amennyiben túl magas a sarok másokban is fel fog merülni, hogy magasítani akarjuk magunkat. Válasszunk inkább közepesen magassarkú topánkákat, és figyeljünk rá, hogy kényelmes-e a szárunkra. A lapos sarkút lehetőleg kerüljük, ha nem akarjuk kihangsúlyozni alacsony növésünket.

5: Blúzok, topok – Az apró termetű nőknek bizony nem mindegy, hogy milyen felsőt, blúzt vesznek fel. Mindig ügyelniük kell rá, hogy a felsőjük ne legyen se túl kicsi, se túl nagy. Ellenkező esetben ugyanis távolról se fognak jól kinézni. Mivel a mai konfekció-világban nehéz olyan felsőket találni, amelyek jók ránk (hát még egy jó varrónőt) olyan darabokat válogassunk, amelyeket felvehetünk szoknyával, farmerrel, vagy az elegánsabb szövetnadrágunkkal is.

Forrás: noimagazin.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: top magassarkú blúz nadrág szoknya pántos

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr482015546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása