Letaposott nadrágok:
Mikor a nadrágunkat taposva járunk olyanok vagyunk, mint amikor reggel pizsamában csoszogunk a toalett felé, félig kómásan. A probléma megoldása egyszerű, ne vegyünk túl hosszú nadrágot, vagy varrassuk fel a szárát, hogy a cipő – általában lapossarkúval szoktunk így járni – sarka felett körülbelül 2 centivel legyen.

Madárijesztő effektus:
A bő, vastag anyagból készült pulóverek divatosak ugyan, de van velük egy kis probléma – ha a fölé vett kabát vagy dzseki ujja túl rövid és túl szűk, akkor úgy fogunk kinézni, mint egy jól megtömött madárijesztő.

Bugyivonal a fenéken:
Csinos a feneked? Dögös a nacid? És látszik a bugyid vonala? Nos, ez bizony ciki. Az egyetlen védekezés a fenéken végigfutó bugyivonal ellen, ha olyan alsóneműket veszünk, melyeknek nem vastag a varrás a széleinél.

Forrás: noimagazin.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: bugyi nadrág madárijesztő divat katasztrófa

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr432015476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása