Minden nő vágya, hogy csinos legyen és ezt az öltözködésében is szeretné megvalósítani. Néha azonban nem úgy sül el a dolog és sokkal inkább nevetségesek leszünk, mint vonzók, szexisek. Íme néhány alapvető „divat-katasztrófa”, amit mindenáron igyekeznünk kell elkerülni.

Kibuggyanó hurkák:
El kell ismernünk, dögösek a szűk nacik és szoknyák – persze nem akkor, ha a kelleténél egy-két számmal kisebbe préseljük bele magunkat, és a derékrész felett vígan kibuggyan a hájunk, még akkor is, ha egyébként nem vagyunk túlsúlyosak.

Dudor a hónalj alatt:
Sokan küzdenek azzal a jelenséggel, hogy a hónaljuk és a kebleik között elhelyezkedő terülten van egy dudor – nem éppen kellemes látvány, de egy az ujjrésznél bő felsővel és egy jó melltartóval könnyen orvosolható. Ügyeljünk rá, hogy a melltartó a hátunkon is megfelelő méretű legyen és a pántjai pontosan úgy tartsák a kosarakat, ahogy azoknak állniuk kell.

Forrás: noimagazin.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: katasztrófa igénytelen melltartó hurka divat

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr312015471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása