Az alapruhatárat könnyű feldobni a megfelelően kiválasztott kiegészítőkkel.

Már olyan apró változtatás is feldobhatja a megjelenésünket, mint a nyakkendő megkötésének módja. Többféle variáció van, váltogassuk őket bátran.

A nyakkendő legyen klasszikus vagy modern, de soha ne hivalkodó, vicces, nevetséges. Passzoljon az öltönyhöz, az inghez és az egyéniségünkhöz.

Tegyünk zsebkendőt az öltönyzsebünkbe. Figyeljünk oda a méretére, színére (harmonizáljon a nyakkendővel), és mindig legyen, tiszta és vasalt. Soha nem tudhatjuk mikor kell odaadni egy hölgynek.

Vegyünk egy elegáns mandzsettagombot. Hanyagoljuk az aranyat, ezüstöt és a vicceseket, pláne a dollár és egyéb jellel ellátottat. Legyen jó minőségű, akár egy óra. Fontos kiegészítő.

Hordjunk bátran sálat. Legyen elegáns, jó minőségű, puha és meleg. Sokat dobhat a megjelenésen egy hanyagul felvett sál.

Sok férfi az autóját tartja a fő státuszszimbólumnak, pedig az emberek többsége nem is látja azt, pl egy tárgyaláson. Annál inkább a pénztárcánkat. Nem vagány a zsebünkben összegyűrve tartani a pénzt, egy jó minőségű, egyszerű bőr pénztárca örök darab. Érdemes a minőségre áldozni.

Még több kiegészítő >

Forrás: mithogyan.hu

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: kiegészítő autó pénztárca sál nyakkendő zsebkendő mandzsettagomb

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr951970725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása