Ruhatárunk,  öltözékünk kialakításánál fontos az összhang, de nem csupán az egyes ruhadaraboké, hanem a ruházat összhangja saját személyiségünkkel, egyéniségünkkel.
Válasszuk azokat a színeket, melyekben jól érezzük magunkat. Hisz ha kényelmetlenül feszengünk ruhánkban, bármily divatos és ízléses is az, azonnal észreveszik rajtunk, és akkor az összkép már távolról sem lesz tökéletes. Fontos még, hogy ne csupán személyiségünkhöz, de hangulatunkhoz is igazítsuk nyakkendőnket. Egy borongós, rosszkedvű napon kellemetlenül érezhetjük magunkat egy rikító piros nyakkendőben (bár lehet, hogy pont ettől derülünk jobb kedvre). Ellenben itt sem szabad túlzásokba esnünk, nehogy túláradó jókedvünkben tarka papagájjá, rosszkedvünkben pedig szürke kisegérré változzunk!

Még több nyakkendő >

Dr. Berendi Péter

Szólj hozzá!

Bookmark and Share

Címkék: kényelem személyiség nyakkendő ruhatár kialakítás

A bejegyzés trackback címe:

https://divathaz.blog.hu/api/trackback/id/tr81970660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása